TOP HYLDE PLANTE STYLING

82 planter
Et billede, 10k likes. Everydeco vokser hurtigt på Instagram. Eric, der er ansigtet bag Everydeco, var allerede som barn fascineret af planter, sten og insekter. “Men den urbane jungle, som den er nu i mit hus, kom for omkring to år siden. Sammen med min kone flyttede jeg ind i vores nye hjem og købte en Monstera deliciosa til stuen. Snart kom der en plante til, og nu er hele huset fyldt. Ifølge den seneste optælling er der 82 af dem.

Prikker, symmetri og store blade
Den mest fotograferede og en af Erics favoritter er den prikkede plante (Begonia Maculata). I hans vindueskarm står der sukkulenter med smukke symmetriske former, som er perfekte til makrofotografering, som Eric er vild med. En anden favorit er Monstera, som han har to varianter af: den lille Monstera obliqua og den store Monstera deliciosa. “Det sidste er min favorit. Den har smukke store blade, og det var her, det hele begyndte.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *