SMUK JUL FRA DIN EGEN HAVE

For at skabe et hyggeligt julehjem har du brug for ca. tre ting: et pænt dækket bord, lys og grønt. Du skal ikke skynde dig til havecentret for at finde det sidste, for du kan finde de smukkeste grønne materialer i gåafstand: i din egen have eller i naturen.

Løst og farverigt
For min egen inspiration tager jeg altid et smugkig på Marieke Nolsens Instagram. Blomsterarrangementer er hendes passion, og da hun har en fantastisk have fuld af frodige blomster og planter i stemningsfulde farver, er der altid noget, som hun kan bruge til at skabe smukke blomsterarrangementer. Jeg er ikke vild med stive julekranse eller julearrangementer, men jeg kan altid sætte pris på en farverig, løs krans som denne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *